0 termék
0 Ft értékben
Márkáink
Abtey

60 éve hódítja meg az alkoholos desszertek kedvelőit az Abtey. Henry Abtey és felesége egy kis húsz négyzetméteres szobában kezdték a vállalkozásukat, ma már egy hétezer négyzetméteres gyárkomplexumban folyik a termelés. A cég még mindig az Abtey család kezében van, vezetője a harmadik generációs csoki gyártó, Odette Abtey. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a technikai fejlesztésekre és a csomagolásra is. Sikerült elnyerni az egyik legnagyobb súlyú brit szervezet a BRC legmagasabb minősítését. Katalógusunkban szinte az összes mini alkoholos töltött csokoládé szerepel, a hagyományos francia égetett szeszek és szeszes italok közül választhat a kedves gourmet. Kiemelkedik a portfolióból a poharas égetett szesz család, mely formailag és design szempontból is egyedi.
Amatller

A céget a 18. században Gabriel Amatller hozta létre egy kis kézműves csokoládégyár
formájában, Barcelonában. A vállalkozást később gyermekei vitték tovább, majd a Simon
Coll leányvállalata lett. Termékei kifejezetten a felnőtt célcsoportnak szóló táblás, illetve
fémdobozos prémium minőségű édességek, gondosan válogatott alapanyagokból, melyeknek
különlegesen elegáns megjelenést kölcsönöznek a reneszánsz motívumok és képek.
Balance

Mr. Klingele cukormentes csokoládéi saját konyhájában születtek meg 1995-ben. A kis helyi üzletekbe saját biciklijén vitte árukat hihetetlenül gyorsan elkapkodták. A gyors fejlődés következtében 2004 óta a gyár Belgiumban, Ghentben található és cukormentes csokoládéit több, mint 45 országba exportálja szerte a világon. A gyártásban cég számára a legfontosabb tényező a minőség és a fogyasztók elégedettsége! A belga cég filozófiája a következő: „Klingele csokoládé, ahol a jó ízek és a jó egészség találkozik.”
Baronie

„Titkos összetevőnk: a minőség!” Ez a belga Baronie cég jelmondata. Céljuk prémium
minőségű, ízletes csokoládék előállítása vonzó, megfizethető áron. Folyamatos piackutatás
mellett, figyelembe véve a fogyasztói igényeket, fejlesztik termékeiket a beltartalomtól a
csomagolásig.
Belfine

A legjobb természetes alapanyagok, amelyek valódi belga kézművességgel vannak összekötve. Ez a gyönyörű fény, a megkülönböztető hangzás, amikor megtöri a száját, ahogyan a szájban megolvad ... Az isteni ízletes csokoládé készítése, amely az összes eltartott minőséget megőrzi, nem könnyű. Igazi belga kézművességre van szükség! A ChocDecor-nál minden részletre figyelünk, művészetünket türelmesen és tiszteletben tartva a hagyományos belga csokoládégyártási folyamatot. Büszkék vagyunk arra, hogy a csokoládé figuráink még mindig Belgiumban készülnek. Titkos csokoládé receptünk csak a legfinomabb összetevőket tartalmazza, mint például a kiváló minőségű Madagaszkár kakaóbab, 100% -os tiszta kakaóvaj, teljes tejpor, szója lecitin és egy Madagaszkárból származó természetes vanília. Miközben a kakaóbab választása megkülönbözteti a világos vörös, meleg színt és ízeket, intenzív csiszolási és csiszolási folyamataink csokoládé összetett jellegét és extra finom textúráját eredményezik. Minden összetevőn mesterséges ízek, színek és zsírok mentesek. Szintén GMO-mentesek, és nem tartalmaznak tartósítószereket vagy növényi zsírokat. Európában csak az E-jóváhagyott színeket használják.
Cachet

A Kim’s Chocolates eredeti, meglepő és csodálatra méltó termékeket gyárt, miközben a nemzetközi csokoládé gourmand-ok legmagasabb igényeit is kielégíti. Mindezt olyan módon teszi, hogy tevékenysége a lehető legkisebb mértékben károsítsa a környezetet, ugyanakkor támogatja a nyersanyagtermelésben dolgozó családokat és a legszigorúbb minőségi előírásoknak is eleget tesz.
A csokoládéipar világszerte emberek millióinak életére van hatással. Sajnálatos módon, néhány kakaótermelő országban dúl a szegénység, fejletlen az infrastruktúra és mindennaposak a visszaélések, amelyek alól a gyermek-rabszolgaság sem kivétel. A Kim’s Chocolates fáradhatatlanul dolgozik azon, az érintett családok életminőségét javítsa.
Mindent megtesznek azért, hogy a nyersanyagfelhasználást optimalizálják és védjék a helyi környezetet. A társadalmi felelősségvállalás értelmében tevékenységük során szigorúan ügyelnek arra, hogy a helyi szabályozásoknak és törvényeknek maximálisan megfeleljenek.
Caffarel

A Caffarel csokoládégyártó céget Pier Paul Caffarel alapította 1826-ban, Torinóban. 1852-ben egy új, hajót formáló, termékkel jelentkeztek, melyben a kakaó egy részét a régió jellegzetes piedmonti mogyorójával helyettesítették: megjelent az azóta gyártó védjegyeként számon tartott, krémes-, bársonyos, Gianduiotto. Majd 1865-ben megjelent a termékeken a Torinói karnevál maszkos figurája, itt nyerte el a termék a Gianduia 1865 nevet. Majd, megalkották, az azóta szintén védjeggyé vált Nocciolotto-t, melyek íncsiklandó kis kockák, egész mogyorószemekkel. A termék portfólió azóta rengeteg elemmel bővült, azonban ez a két termék ikonná nőtte ki magát a csokoládék között.
Carstens

Desobry

A Desobry Biscuit gyárat 1947-ben alapította Joseph Desobry. A Desobry a legmodernebb
recepteket dolgozza fel és hozza létre a jövő ízét, hogy a kekszek mindenki örömére
legyenek. A Desobry kekszeket a hagyományos belga receptek inspirálják, melyeket
folyamatosan fejlesztenek a mai fogyasztói igények és ízek szerint. Ropogós, sima,
olvadós: minden keksznek saját vonzó személyisége van. Összhangban a valódi belga
csokoládé örökséggel. A Desobry saját csokoládé receptjei kizárólag valódi kakaóvajjal
készülnek. Kekszei nem tartalmaznak mesterséges aromákat, mesterséges színezéket,
tartósítószert és hidrogénezett zsírokat sem.
Di Costa

Di Costa S.p.a. egy kis családi vállalkozás- a festői Szicíliából,
akinek a termékeit világszerte sokan csodálják. Kiváló
minőségű kekszeket és pralinét gyártanak. A csomagoláson
Marie Ange által megálmodott tündérvilág jelenik meg.
Színes, változatos és összetéveszthetetlenül egyedi.
Duc d'O

1983-ban Hendrik Verhelst megalapította a saját cégét, a Duc d’O-t, legfontosabb célja,
hogy jó minőségű édességeket gyártson elérhető áron. Azóta Belgium egyik legfőbb
csokoládé gyártójává és exportőrévé nőtte ki magát. Portfoliójukban trüffelek, pralinék,
mini pralinék, tenger gyümölcsei desszertek és alkoholos édességek szerepelnek. Termékeik
80%-át exportálják a világ több mint 80 országába.
Emoti

Az EMOTI-ban az egész csapat teljes mértékben elkötelezte magát a lehető legmagasabb minőségű csokoládétermékek bemutatásában. Cégünk a családi vállalkozás hosszú hagyományaiból, valamint a legmodernebb technológiákból és innovációkból származik. Célunk, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást és a legjobb belga csokoládét kínáljuk a piacon. Attól a pillanattól kezdve, hogy megrendelte a csokoládé dobozát az asztalon, szeretné, ha tökéletes ügyfélélményt szeretne. A márka büszke arra, hogy a belga csokoládé legjobb hagyományainak nyomában jár, és örömmel fogadja el a portfóliónk valamennyi termékének legmagasabb minőségi követelményeinek való megfelelést. Az EMOTI már több mint 15 éve a világ minden tájáról érkező piacokhoz hozza a magas színvonalú csokoládétermékeket egyre növekvő szenvedéllyel. A lehető legjobb termékek elhozatala során feltétlenül figyelünk a részletekre. Nem számít, ha a csokoládét saját magunknak vagy valaki másnak vásárolja meg. Megértjük, hogy mindenképpen csak az első osztályú minőséget követeljük meg, és nem kell kevesebbet ajánlani.

Feletti

Feletti 1882-től része az piemonti csokoládé hagyományoknak. 2012-ben a márka egyesült a Sorini céggel. Az olaszországi Feletti cég termelési alapja a hagyományos kézműves-alapú módszerek, kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokból és gondosan figyelve a részletekre: a kakaóbabtól ... a csokoládéig!  Kiváló minőségű– elsősorban mogyorós– csokoládé golyók sokféle ízben és formában.
Grandma Wild's

Családi vállalkozásunk, most a negyedik generációjában, folytatja a kekszek sütésének hagyományát. Ugyanazok a receptek, amiket Annie nagyanyám készített
több mint 100 évvel ezelőtt.
ICKX

A Chocolaterie Ickx a csokoládé szerelmeseinek és motivált szakembereinek nagy családja. Együtt felelősek vagyunk azért, hogy folyamatosan frissítsük a kézműves pralinék és más csokoládétermékek széles körű gyűjteményét. A minőség, a kreativitás és az innováció az eredeti értékek fejlesztésének alapvető értékei. A legmodernebb technikákat használjuk, de mindig szem előtt tartjuk a kézműves hagyományokat. Termékeink kifejezetten a különböző évszakok (őszi, tavaszi), ünnepnapok (karácsony) és egyéb ünnepi rendezvények (Valentin, Húsvét) számára lettek kifejlesztve.
Jelly Bean Factory

Peter és Richard Cullen (apa és fia) 1998-ban Írországban azzal céllal alapították meg a mára már világhíressé vált Jelly Bean Factoryt, hogy édes kis zselébabjaikkal mosolyt csaljanak a fogyasztók arcára. Büszkék arra, hogy a bolygó leglédúsabb és legzamatosabb zselébabjaival látják el a nagyközönséget. A 36 szédítően aromás ízvariánsban elérhető babocskák mindegyikének belseje valódi gyümölcslevet rejt. Az ízpaletta teljes skálájának gondos megalkotásakor arra törekedtek, hogy a dublini gyártósorokról naponta leguruló 12 millió darab zselébab mindegyike valódi ínyenc ízélményt eredményezzen.
Imádják a munkájukat és örömmel osztják meg annak gyümölcsét másokkal. Ennek okán folyamatosan újabb és újabb ötletekkel rukkolnak elő a klassz kis babocskák tálalásához a tasakok, papírdobozok hengerdobozok erdejéből bögrék és szezonális díszcsomagolások garmadáján vezet az út egészen az otthonunk díszeként is funkcionáló adagológépekig minden különböző ízlésnek és alkalomnak megfelelően.
A Jelly Bean zselébabok garantáltan nem tartalmaznak semmiféle allergén összetevőt, így nyugodt szívvel fogyaszthatják a különböző allergiáktól szenvedők.
Look O Look

Kreatív gumicukor kreációk immáron több mint 40 éve. Ez a Look-O-Look, a Perfettti Van Melle csoport édességspecialistája, amely a cukorkák iránti mérhetetlen szenvedélyének, rugalmas szervezeti felépítésének és az iparágban szerzett tengernyi tapasztalatának köszönheti sikerét. Meglepő és mulatságos cukorka koncepcióik garantáltan mosolyt csalnak az édesszájúak arcára.
Mathez

A nagy múltra visszatekintő Mathez a francia trüffelek egyik jeles gyártója. Kezdetben
leginkább a termék minőségére adott a cég, de fokozatosan kezdtek egyre nagyobb
hangsúlyt fektetni a csomagolásra is. A trüffel név, azon túl, hogy utal a szarvasgombára,
amelynek formájára ez csoki emlékeztet, a töltelékre is vonatkozik. Ez alapesetben nem
más, mint a ganache krém, azaz étcsokoládé és tejszín elegye, amelyhez gyakran vajat is
adnak.
Pralibel

A Pralibelt 1993-ban alakította egy dinamikus vállalkozói csoport, mely kézműves csokoládé
gyárként indult, azonban a vállalat gyorsan nőtt, jelenleg több mint 10.000 m²-en működik.
Ultramodern gépeken a Pralibel több mint 200 különböző csokoládét gyárt, a napi termelés
10 tonna. Az utolsó simítást azonban még mindig kézzel végzik. Nagy hangsúlyt fektetnek a
stílusra, az egyediségre, így gyönyörű és különleges termékek születnek.
Simón Coll

Az 1840-es alapítás óta hat generáció járult hozzá a Simón Coll sikertörténetéhez. Az elmúlt közel 180 évben a Coll család tagjainak család csokoládé iránti szeretete volt a mozgatórugója a cég fejlődésének. Mindvégig hűek maradtak a gyökereikhez, és az alapító szenvedélyéhez, aki a történetet a Barcelona melletti Sant Sadurni d’Anoiában kezdte el.
A Simón Coll csokoládék különlegességét egyedi, összetéveszthetetlen ízviláguk adja, mely a kakaóbabtól a tábláig terjedő teljes termelési folyamatra jellemző szakértő kezek gondoskodásának, a saját receptúrának, a generációról generációra öröklődő hagyományőrzésnek és a közel két évszázados tapasztalatnak köszönhető. Nemcsak a kifinomult igényekkel rendelkező felnőttek igényeit igyekszenek maximálisan kielégíteni, hanem a gyerekeket megcélzó termékvonal ízkarakterisztikáját is az aprócska ínyencpalánták ízlésére szabták. Nem utolsósorban a teljes termékpaletta gluténmentes, így az arra érzékenyek is gond nélkül élvezhetik a csúcsminőséget és a rabul ejtő aromavilágot.
Nemcsak a szakértelmük a garancia
A Simón Coll elhivatott az innováció és a magas minőség iránt. Gyárukban ötvözik a tradicionális szakértelmet a legmodernebb termelési technológiákkal, annak érdekében hogy egyre gondosabban kimunkált, széles választékban elérhető és jövőbemutató termékportfoliót hozzanak létre. A cég BRC és ISO 9001 tanúsítványal is rendelkezik.
A csokoládé a szenvedélyük
Sorini

1915-ben Olaszországban, Castelleone-ben Dr. Fausto Sorini, egy gyógyszerész, alkotta meg az első Sorini édességeket. A vállalat modern technológiát és a tudást halmozott fel közel száz éves története alatt. A cég megtartotta alapítója értékeit és továbbra is sikeres politikának tekinti a " minőséget a legjobb áron" nézetet. Kiváló minőségű– elsősorban mogyorós– csokoládé golyók sokféle ízben és formában.
Steenland

A Steenland vállalatot 1899-ben alapították Hollandiában, s egészen 1950-ig pékségként működött. Később átállt a csokoládégyártásra, s azóta már kiemelkedő szerepet tölt be a különféle promóciókat támogató, illetve licenc márkákat (pl.:Disney) népszerűsítő csokoládék gyártásában.
Storz

Ötletek ihlette csokoládé. Eltekintve a klasszikus szezonális alkalmaktól, mint a Karácsony és a Húsvét, kínálatukban megtalálhatók különböző témák, mint Halloween, Új Év, Farsang, Valentin Nap. A német vállalat egy prémium csokoládégyártó, gazdag tradíciójú cég amelynek székhelye Tuttlingenben van. A legújabb csokoládégyártó technológiával felszerelt üzemünkben kiemelkedő higiéniai és minőségi feltételek mellett készítik finomságaikat.