0 termék
0 Ft értékben
Márkáink
Amatller

A céget a 18. században Gabriel Amatller hozta létre egy kis kézműves csokoládégyár
formájában, Barcelonában. A vállalkozást később gyermekei vitték tovább, majd a Simon
Coll leányvállalata lett. Termékei kifejezetten a felnőtt célcsoportnak szóló táblás, illetve
fémdobozos prémium minőségű édességek, gondosan válogatott alapanyagokból, melyeknek
különlegesen elegáns megjelenést kölcsönöznek a reneszánsz motívumok és képek.
Ambrosiana

Amikor Nicola Pedote 50 évvel ezelőtt cukrászként kezdett dolgozni, nem gondolta, hogy családja történetében a vanília illata és liszt íze lesz lesz a meghatározó.

2001-ben a Pedote és a Fanizzi család úgy döntött, hogy összegyűjtik Nicola atya édes hagyatékát, három alapvető összetevőt: a terület jellegzetességeit, a múlt kézműves technikáit és a modern technológiák innovációját.

ÍGY SZÜLETETT MEG DOLCIARIA AMBROSIANA.
Ma már cukrászmesterek és szakképzett pékek csak minőségi alapanyagokat választanak, ezzel biztosítva a hagyományos receptek tiszteletben tartását.
Minden receptet úgy terveztek, hogy lehetővé tegye a valódi étrendet, amely a házi kekszek és a taralli ízére emlékeztet.

A kekszek a képzelet és a sokféle hozzávaló találkozásából születnek.

Az olasz péksütemény készítés hagyománya által ihletett, lekvárral töltött, csokoládéval vagy porcukorral díszített száraz péksütemények remek cukrászdává varázsolják a Dolciaria Ambrosianát. Szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy bármikor asztalra vigyen egy desszertet, mintha mindig ünnepnap lenne.
Argenta

A történelem viharain felülkerekedve és újjászületve immáron több mint 80 éve varázsolja el termékeivel a csokoládé szerelmeseit az egykori keletnémet édességipari gyártó. Egész évben elérhető finomságaik és mesés karácsonyi kollekciójuk tradicionális helyi receptúrák alapján készülnek, gyerekek és felnőttek szívét is könnyedén meghódítják.
Balance

Mr. Klingele cukormentes csokoládéi saját konyhájában születtek meg 1995-ben. A kis helyi üzletekbe saját biciklijén vitte árukat hihetetlenül gyorsan elkapkodták. A gyors fejlődés következtében 2004 óta a gyár Belgiumban, Ghentben található és cukormentes csokoládéit több, mint 45 országba exportálja szerte a világon. A gyártásban cég számára a legfontosabb tényező a minőség és a fogyasztók elégedettsége! A belga cég filozófiája a következő: „Klingele csokoládé, ahol a jó ízek és a jó egészség találkozik.”
Baratti&Milano

A legenda szerint a Baratti & Milano találta fel a híres Creminót és tökéletesítette a Gianduiottót. A Baratti & Milano tökéletes csokoládéja elolvad a szádban, és tiszta utóízt hagy maga után.

Alapítói, Ferdinando Baratti és Edoardo Milano 1858-ban Torinóban (Torino) cukrászdát nyitottak. A két vállalkozó kedvű fiatalember az ipari forradalom idején költözött Torinóba, a szerencsét keresve. Hölgyeket jegyeztek el, akik jelentős hozományt hoztak nekik és támogatták munkájukat. Ferdinandónak és Edoardónak együtt sikerült rövid időn belül a Savoyai királyi család csokoládékészítőjeként megalapozniuk magukat.

A Baratti & Milano vállalat 160 éves fennállásának mérföldkövét lépte át. Kevés más vállalathoz hasonlóan mindvégig fennmaradt, túlélt két nagy háborút, és gyakran a történelem főszereplője, a divatot és a szokásokat világszerte inspirálva.

A mai napig nagy gondot fordítanak a kakaó kiválasztására és ellenőrzésére, közvetlenül együttműködve a termesztő és betakarító országok gazdáival: Ecuadorban és Ghánában, és egyike az egyetlen olyan vállalatoknak, amelyek saját kakaómasszát és -vajat állítanak elő, és a legjobb alapanyagokat a legjobb olaszországi gazdáktól szerzik be. A Baratti & Milano kizárólag a legjobb nyersanyagokat és eljárásokat felhasználva készíti a legtökéletesebb édességeket, amelyek egy királyhoz illenek.
Barkley's

A prémium cukorkák holland nagymestere egy fiatal és dinamikus vállalkozás, amely friss újhullámos márkákat karol fel és visz versenyre a szektor már évtizedek vagy akár évszázadok óta bevezetett jól ismert brand-jeinek kihívójaként. Cukorral vagy anélkül, organikus verzióban, vagy ahogy a fogyasztó kívánja, az aktuális piaci trendeknek megfelelően.
Basilur tea

A ceyloni teatermesztés története az 1860as évekig nyúlik vissza, mikor egy gombabetegség elpusztította a kávéültetvényeket a szigeten. James Taylor volt az első, aki felismerte, hogy változtatni kell, és elkezdett a teával foglalkozni. 1867-ben már 8 hektáron gazdálkodott a Loolecondera-i birtokon. Mivel a teái nem csak olcsók, de finomak is voltak, keresett lett a londoni tea aukción is, és így a tea őrület elérte Ceylont. 1890-re a termelés elérte a 22,900 tonnát. Manapság Sri Lanka a harmadik legnagyobb tea termesztő ország, és az egyik legnagyobb exportőr is. A kezdeti 8 hektáros ültetvény az évek során több mint 187 ezer hektárra nőtt.

Az tea ültetvényeket az elhelyezkedésük alapján csoportosítják, így vannak „alacsonyan termesztett” teák, 600 méterig, 600 és 1200 méter közt „közép magasan termesztett” teát kapunk, míg 1200 méter felett beszélünk a „magasan termesztett” teákról. Az utóbbi kategória az íze és az intenzív aromája miatt az egész világon népszerűvé vált. Főleg 2 féle szezonális teát termesztenek ezeken a területeken, a Dimbula és a Nuwara Eliva tea is nagyon keresettek az importőr országokban. Az Uva tea a sziget keleti lejtőiről származik, és minőségi tea keverékek alapját adja. A ceyloni középmagasan termesztett teák jellemzően színekben gazdagok.
Cachet

A Kim’s Chocolates eredeti, meglepő és csodálatra méltó termékeket gyárt, miközben a nemzetközi csokoládé gourmand-ok legmagasabb igényeit is kielégíti. Mindezt olyan módon teszi, hogy tevékenysége a lehető legkisebb mértékben károsítsa a környezetet, ugyanakkor támogatja a nyersanyagtermelésben dolgozó családokat és a legszigorúbb minőségi előírásoknak is eleget tesz.
A csokoládéipar világszerte emberek millióinak életére van hatással. Sajnálatos módon, néhány kakaótermelő országban dúl a szegénység, fejletlen az infrastruktúra és mindennaposak a visszaélések, amelyek alól a gyermek-rabszolgaság sem kivétel. A Kim’s Chocolates fáradhatatlanul dolgozik azon, az érintett családok életminőségét javítsa.
Mindent megtesznek azért, hogy a nyersanyagfelhasználást optimalizálják és védjék a helyi környezetet. A társadalmi felelősségvállalás értelmében tevékenységük során szigorúan ügyelnek arra, hogy a helyi szabályozásoknak és törvényeknek maximálisan megfeleljenek.
Café-Tasse

1989-ben született meg a Café Tasse alapkoncepciója, a kávék kísérőjeként azóta már emblematikussá vált apró csokoládékocka, az ikonikus belga Neapolitan ötletéből. A családi vállalkozás az elmúlt három évtizedben a belga csokoládé világszerte elismert nagykövetévé lépett elő, több mint negyven országban érhetők el minőségi alapanyagokból készülő, szemet gyönyörködtető termékeik, melyek folyamatosan fejlődő és bővülő kínálattal csábítják el a fogyasztókat. Számos ízben elérhető forró csokoládé poraik a hideg napokra nyújtanak azonnali és könnyű megoldást szívünk felmelegítésére és érzékeink kifinomult kényeztetésére.
Caffarel

A Caffarel csokoládégyártó céget Pier Paul Caffarel alapította 1826-ban, Torinóban. 1852-ben egy új, hajót formáló, termékkel jelentkeztek, melyben a kakaó egy részét a régió jellegzetes piedmonti mogyorójával helyettesítették: megjelent az azóta gyártó védjegyeként számon tartott, krémes-, bársonyos, Gianduiotto. Majd 1865-ben megjelent a termékeken a Torinói karnevál maszkos figurája, itt nyerte el a termék a Gianduia 1865 nevet. Majd, megalkották, az azóta szintén védjeggyé vált Nocciolotto-t, melyek íncsiklandó kis kockák, egész mogyorószemekkel. A termék portfólió azóta rengeteg elemmel bővült, azonban ez a két termék ikonná nőtte ki magát a csokoládék között.
Carstens

Ha az autók között a Rolls-Royce az ász, akkor a marcipánok tekintetében minden kétséget kizáróan a lübecki fajta. A földrajzi eredetvédettséget is élvező luxusédesség a németek perfekcionizmusának és minőség iránti elkötelezettségének köszönheti világhírét. A Schluckwerder csoport tagjaként a Carstens ezt a prémium kategóriát hozza el a mandula alapú csemege szerelmeseinek.
Churchill's

A hurchill's Confectionery Limited egy magántulajdonban lévő családi vállalkozás, amelyet 1989-ben alapítottak. A borehamwoodi hertfordshire-i székhelyű cégünk különleges, kiváló minőségű termékek gyártására specializálódott, amelyek nagyon részletes, kreatívan dombornyomott művészi formadarabok ón- és kartondobozokban. amelyek ízletes csokoládét, édességet és kekszet tartalmaznak.

Az édesipari üzletágban szerzett több mint 25 éves tapasztalattal a Churchill's egy kis független cégből díjnyertes globális vállalattá nőtte ki magát. A nemzetközi szférában elért sikereink ellenére továbbra is ikonikus brit márka vagyunk, amely az Egyesült Királyságot és több mint 30 országot szolgálja ki világszerte.

Ínycsiklandó édességkínálatunkat kiegészítve büszkék vagyunk a kézműves hajóra, az időre és a szeretetre, amelyet termékeink elkészítésére fordítunk. Igyekeztünk mindenkivel elhozni a szórakozás, az újdonság vagy az igazi elegancia és szépség elemét, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes ajándékot barátoknak, szeretteinknek vagy akár önmagadnak is.

A Churchill's Cukrászda talán leginkább elragadó szuvenírdobozairól ismert, amelyek közül sok Londont ábrázolja a legismertebben, de csapatunk az elmúlt években keményen dolgozott azért, hogy a cég termékpalettáját kibővítse mesés Art Deco kollekciónkkal és a Victorian Fun Fair témával.

Számos nagy horderejű kiskereskedővel dolgoztunk együtt számos egyedi tervezési forma kidolgozásában, amelyek megfelelnek a prémium édesipari termékek alkotói státuszunknak.

Minden munkánkat a legmagasabb szabványok szerint állítjuk elő, így a Churchill's Cukrászda mindig megőrzi minőségi hírnevét.
Di Costa

A Di Costa Marie Ange a Di Costa SpA , egy olasz cég tulajdonában lévő márka a gyönyörű szicíliai vidéken.
Alapítója, Vincenzo Di Costa 17 éves kora óta elhatározza, hogy minden erejét és szenvedélyét a cukrászvilág iránti szerelemre összpontosítja.
A fejlődés és a tapasztalatszerzés vágya miatt Vincenzo úgy dönt, hogy elhagyja Szicíliát Belgium, Franciaország és néhány észak-olaszországi város felfedezésére, tanulmányait és elfoglaltságait a csokoládé, lekvárok és pékáruk feldolgozásával kapcsolatos tevékenységekkel elmélyítve.
Néhány év után visszatért Szicíliába, és elindított egy kis műhelyt, amely a marcipángyümölcs feldolgozására összpontosított, és úgy döntött, hogy a legjobb olasz boltokban értékesíti. A marcipán iránti növekvő kereslet és tapasztalata miatt Vincenzo 1986-ban úgy döntött, hogy megalapítja a Di Costa Vincenzo „Szicíliai édesipart”.
Di Costa Marie Ange bádogdoboz
A hivatalos Di Costa márka, ajándékötletként új és egyedi grafika született.

Az idő múlásával Di Costa Marie Ange bádogdobozai gyűjtői tárgyakká váltak, világszerte virágmotívumokat és kis szárnyas tündéreket keresnek, amelyek pasztell színű mesebeli tájakat népesítenek be.
Számos modell, szín és forma rejti a tökéletes vajas kekszeket, amelyeket még mindig Szicíliában gyártanak kiváló minőségű összetevőkkel és figyelemre méltó ellenőrzésekkel
Duc d'O

1983-ban Hendrik Verhelst megalapította a saját cégét, a Duc d’O-t, legfontosabb célja,
hogy jó minőségű édességeket gyártson elérhető áron. Azóta Belgium egyik legfőbb
csokoládé gyártójává és exportőrévé nőtte ki magát. Portfoliójukban trüffelek, pralinék,
mini pralinék, tenger gyümölcsei desszertek és alkoholos édességek szerepelnek. Termékeik
80%-át exportálják a világ több mint 80 országába.
Dulcis

Az édesipari termékek kézműves laboratóriumának tekintjük magunkat. A Le Monelle márkával szeretjük a felnőtteket és a gyerekeket izgalomba hozni egy egyedi ajánlatnak köszönhetően, amely az év minden szakában megújul. Minden termék művészien készült, szakértő kezek munkájának köszönhetően, olasz alapanyagokból és a környezetre való odafigyeléssel.

Mályvacukor kompozícióink a fantázia, a szenvedély és a kézművesség gyümölcsei. Gyártásunkhoz a cég 100 km-es körzetében található válogatott olasz beszállítókat részesítjük előnyben, mind az alapanyagok, mind a csomagolás tekintetében. Garantáljuk a munkára és a környezetre gyakorolt ​​jótékony hatást, és minimálisra csökkentjük a károsanyag-kibocsátást.
Emoti

Az EMOTI-ban az egész csapat teljes mértékben elkötelezte magát a lehető legmagasabb minőségű csokoládétermékek bemutatásában. Cégünk a családi vállalkozás hosszú hagyományaiból, valamint a legmodernebb technológiákból és innovációkból származik. Célunk, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást és a legjobb belga csokoládét kínáljuk a piacon. Attól a pillanattól kezdve, hogy megrendelte a csokoládé dobozát az asztalon, szeretné, ha tökéletes ügyfélélményt szeretne. A márka büszke arra, hogy a belga csokoládé legjobb hagyományainak nyomában jár, és örömmel fogadja el a portfóliónk valamennyi termékének legmagasabb minőségi követelményeinek való megfelelést. Az EMOTI már több mint 15 éve a világ minden tájáról érkező piacokhoz hozza a magas színvonalú csokoládétermékeket egyre növekvő szenvedéllyel. A lehető legjobb termékek elhozatala során feltétlenül figyelünk a részletekre. Nem számít, ha a csokoládét saját magunknak vagy valaki másnak vásárolja meg. Megértjük, hogy mindenképpen csak az első osztályú minőséget követeljük meg, és nem kell kevesebbet ajánlani.

Farmhouse Biscuits

A Farmhouse Biscuits egy 1962-ben alapított brit családi vállalkozás, melynek fő profilja a prémium kekszek és sütemények gyártása. Több, mint 1100 egyedi recept alapján dolgoznak, melyek között cukor- és gluténmentes termékek is helyet kapnak. Nagy hangsúlyt fektetnek a színvonalas, igényes és egyedi csomagolásra is.
Feletti

Feletti 1882-től része az piemonti csokoládé hagyományoknak. 2012-ben a márka egyesült a Sorini céggel. Az olaszországi Feletti cég termelési alapja a hagyományos kézműves-alapú módszerek, kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokból és gondosan figyelve a részletekre: a kakaóbabtól ... a csokoládéig!  Kiváló minőségű– elsősorban mogyorós– csokoládé golyók sokféle ízben és formában.
Felko

Ami 2003-ban két diák kiegészítő bevételeként indult, mára nemzetközi hírű céggé nőtte ki magát. 2008-ban Willem Feller és Hans Knol megvásárolták jelenlegi üzlethelyiségüket.
A Felko Holland egyedi édességek gyártója és importőre . Cégünkben, amely az észak-hollandiai Hem város mezői között található, három alapértékhez ragaszkodunk: minőség, szolgáltatás és innováció. Ezzel egyedülálló pozíciót szereztünk Hollandiában, és több mint harminc országba szállítjuk exkluzív finomságainkat.
Együtt dolgozunk jól ismert vidámparkokkal és édességboltokkal, kis- és nagykereskedőkkel. A termékszinten a magas minőség az alap számunkra. További hozzáadott érték a rugalmasságunk és az innovációnk. Minden évben új termékekkel, csomagolással és prezentációs eszközökkel gazdagítjuk kínálatunkat. Mindig új lehetőségek a saját márkák és a teljes koncepciók számára is . A közös innováció által elért siker, ez a szenvedélyünk!
Grandma Wild's

Családi vállalkozásunk, most a negyedik generációjában, folytatja a kekszek sütésének hagyományát. Ugyanazok a receptek, amiket Annie nagyanyám készített
több mint 100 évvel ezelőtt.
Granell

A HARMADIK GENERÁCIÓS PÖRKÖLŐK:
A Cafés Granell egy családi vállalkozás, amelyet Agustin Granell Ortega és felesége, Consuelo Herrero alapított 1940-ben. Azóta elkötelezetten foglalkozunk kávépörköléssel, csomagolással és forgalmazással.
EREDETÜNK:
Alapítónk minőséggel kapcsolatos törekvései és az, hogy a legjobb kávét kínáljuk, generációról generációra tovább öröklődtek, és ma is tükröződnek minőségi elveinkben és folyamatos innovációnkban.
JÖVŐNK:
A kávénk minősége a legfontosabb értékünk, történelmünk pedig a legjobb garanciánk. Ma már a harmadik generációs kávépörkölők vagyunk, és az idő múlása ellenére alapítóink szellemisége minden nap jelen van.
A TENGERPARTON PÖRKÖLT KÁVÉK:
Manapság az üzemünk Suecában (Valencia) található, ahol saját országos és nemzetközi értékesítési hálózattal rendelkezünk. Kávéinkat olyan országokba exportáljuk, mint Kína, Németország, Lengyelország, Románia, Oroszország, Görögország, Jordánia, Irán, az Egyesült Arab Emírségek és Szaúd-Arábia. A Granell kávék a Földközi-tenger partján, a spanyol szellemiséget formáló időjárás, napfény és illatok ölelésében pörkölődnek: öröm, melegség, szenvedély és spontaneitás.
Günthart

75 év tapasztalat

A Günthart & Co. KG az édesipari dekorációs iparág egyik vezető nemzetközi vállalata.

900 alkalmazott dolgozik 5 országban az IFS minőségi szabványai szerint.

AZ AJÁNDÉKOK VILÁGA

Csokoládéból készült érzelmek.

A nevünk a programunk.
ÉRZELMEKET KÉSZÍTÜNK - mert érezzük őket!
Ajándékaink nem hasonlítanak semmi máshoz:
Érzelmileg megható, gyönyörűen kifinomult felületekkel, arany vagy ezüst dombornyomással.
CE tanúsítvánnyal rendelkező plüssállatokkal, szeretettel készített polirezin figurákkal, vagy kiváló minőségű kiegészítőkkel, amelyeket csak itt talál.
Minden egyes darab intenzív fejlesztés, rengeteg idő eredménye, a kiválasztás, a tervezés és a részletekre való odafigyelés.
Finom csokoládéink, amelyek házon belül BARRY CALLEBAUT (SVÉTSZORSZÁG) és couverture töltelékéből készülnek, kiváló minőségükkel és finom olvadó textúrájukkal.
Tökéletesen kiegészítik a kis ajándékokat
Heidel

Heidel a finom csokoládé és a kreativitás otthona
A finom csokoládé és a kiváló minőségű személyes ajándékok a Heidel márka jellemzői. A Heidel változatos és folyamatosan fejlődő termékskálát kínál vég- és üzleti ügyfelek számára. A több mint 40 éve Confiserie Heidel néven alapított heideli vállalat mára a világ több mint 40 országában értékesíti termékeit. Ez idő alatt a márka folyamatos fejlődésen ment keresztül. Ugyanakkor hű maradt a gyökereihez: az innovatív termékötletek, a finom kakaófajtákból készült legjobb csokoládé és a vásárlók vágya iránti szenvedély továbbra is a cég sikerének alapját képezi.  
ICKX

A Chocolaterie Ickx a csokoládé szerelmeseinek és motivált szakembereinek nagy családja. Együtt felelősek vagyunk azért, hogy folyamatosan frissítsük a kézműves pralinék és más csokoládétermékek széles körű gyűjteményét. A minőség, a kreativitás és az innováció az eredeti értékek fejlesztésének alapvető értékei. A legmodernebb technikákat használjuk, de mindig szem előtt tartjuk a kézműves hagyományokat. Termékeink kifejezetten a különböző évszakok (őszi, tavaszi), ünnepnapok (karácsony) és egyéb ünnepi rendezvények (Valentin, Húsvét) számára lettek kifejlesztve.
Jelly Bean Factory

Peter és Richard Cullen (apa és fia) 1998-ban Írországban azzal céllal alapították meg a mára már világhíressé vált Jelly Bean Factoryt, hogy édes kis zselébabjaikkal mosolyt csaljanak a fogyasztók arcára. Büszkék arra, hogy a bolygó leglédúsabb és legzamatosabb zselébabjaival látják el a nagyközönséget. A 36 szédítően aromás ízvariánsban elérhető babocskák mindegyikének belseje valódi gyümölcslevet rejt. Az ízpaletta teljes skálájának gondos megalkotásakor arra törekedtek, hogy a dublini gyártósorokról naponta leguruló 12 millió darab zselébab mindegyike valódi ínyenc ízélményt eredményezzen.
Imádják a munkájukat és örömmel osztják meg annak gyümölcsét másokkal. Ennek okán folyamatosan újabb és újabb ötletekkel rukkolnak elő a klassz kis babocskák tálalásához a tasakok, papírdobozok hengerdobozok erdejéből bögrék és szezonális díszcsomagolások garmadáján vezet az út egészen az otthonunk díszeként is funkcionáló adagológépekig minden különböző ízlésnek és alkalomnak megfelelően.
A Jelly Bean zselébabok garantáltan nem tartalmaznak semmiféle allergén összetevőt, így nyugodt szívvel fogyaszthatják a különböző allergiáktól szenvedők.
Long Chips

A Long Chips burgonyapelyheket 2013 óta gyártja a lett anyavállalat. 1986 óta készítenek nagy gyakorlattal és hagyományos receptekkel chipset az ország első ilyen gyárában. Eredetileg 2 féle ízben készültek, jelenleg már 13 féle ízt gyártanak, de azóta is csak 10 másodpercig sütik a termékeiket.
Ez az egyedi, innovatív forma meghódította már sok európai ország piacát, most 7 féle ízzel mutatkozik be Magyarországon. Színes, látványos csomagolás, ami vonzza a fogyasztók tekintetét. Helytakarékos kartonok polcra és egymásra helyezhető látványos másodlagos kihelyezésekhez. Új forma, innovatív, felejthetetlen ízek minden korosztály számára!
Marchoc

A Gialousis I. LTD. egy görög vállalkozás, mely elsősorban a prémium minőségű forró illetve hideg italporok szakértője. Igen széles és színes termékválasztékukból az ízesített Marchoc forrócsokoládé porokat hoztuk el a magyar piacra. Kereskedők, kávézók és éttermek számára is tökéletes választás az aktuális piaci trendeknek megfelelő gazdag ízpaletta révén és a szigorú minőségbiztosítási rendszer nyújtotta garanciák miatt.
Mathez

A nagy múltra visszatekintő Mathez a francia trüffelek egyik jeles gyártója. Kezdetben
leginkább a termék minőségére adott a cég, de fokozatosan kezdtek egyre nagyobb
hangsúlyt fektetni a csomagolásra is. A trüffel név, azon túl, hogy utal a szarvasgombára,
amelynek formájára ez csoki emlékeztet, a töltelékre is vonatkozik. Ez alapesetben nem
más, mint a ganache krém, azaz étcsokoládé és tejszín elegye, amelyhez gyakran vajat is
adnak.
Merba

A Merba egy máig családi kézben lévő vállalkozás Hollandiában, mely 200 alkalmazottjával és ultra modern technológiájával piacvezető a maga terültén. Korszerű gyártósor, robotizált technológia, beépített számítógép vezérelte gyártás teszi lehetővé, hogy minden igényt kielégítsenek közel 100 éve a keksz piacon. Portfóliójukban szerepel klasszikus keksz család, Cookies kekszek és egy egészséges snack vonal is. Mindháromra jellemző, hogy kizárólag első osztályú alapanyagok felhasználásával készülhetnek.
Mr Check

A ZMFOOD története 1997-re nyúlik vissza. Ez egy családi vállalkozás, amelyet több mint 25 éve alapítottak ambiciózus, ötletvezérelt fiatal vállalkozók. Olyan falatkák megalkotásáról álmodoztak, amelyek ízükkel, termékminőségükkel tűnnek ki, és kedvenc falattá válnak a családban, ünnepeken vagy szabadidős tevékenységekben. És sikerült nekik.

Ma a cég a balti államok egyik legnagyobb diós snack- gyártója, 60 fős, professzionális és motivált csapatával.
Hiszünk abban, hogy a merész új ízek és a kiváló termékminőség a sikerünk kulcsa. Követjük a legújabb trendeket, és új utakat keresünk annak érdekében, hogy a fűszerezés és az ízek tökéletes egyensúlyát hozzuk létre nassolnivalóinkban.
A ZMFOOD sikeresen exportálja termékeit a világ több mint 29 országába: a balti országokba, skandináv országokba, Európába, Marokkóba, az Egyesült Arab Emírségekbe, sőt Új-Zélandra is.
Pralibel

A Pralibelt 1993-ban alakította egy dinamikus vállalkozói csoport, mely kézműves csokoládé
gyárként indult, azonban a vállalat gyorsan nőtt, jelenleg több mint 10.000 m²-en működik.
Ultramodern gépeken a Pralibel több mint 200 különböző csokoládét gyárt, a napi termelés
10 tonna. Az utolsó simítást azonban még mindig kézzel végzik. Nagy hangsúlyt fektetnek a
stílusra, az egyediségre, így gyönyörű és különleges termékek születnek.
Simón Coll

Az 1840-es alapítás óta hat generáció járult hozzá a Simón Coll sikertörténetéhez. Az elmúlt közel 180 évben a Coll család tagjainak család csokoládé iránti szeretete volt a mozgatórugója a cég fejlődésének. Mindvégig hűek maradtak a gyökereikhez, és az alapító szenvedélyéhez, aki a történetet a Barcelona melletti Sant Sadurni d’Anoiában kezdte el.
A Simón Coll csokoládék különlegességét egyedi, összetéveszthetetlen ízviláguk adja, mely a kakaóbabtól a tábláig terjedő teljes termelési folyamatra jellemző szakértő kezek gondoskodásának, a saját receptúrának, a generációról generációra öröklődő hagyományőrzésnek és a közel két évszázados tapasztalatnak köszönhető. Nemcsak a kifinomult igényekkel rendelkező felnőttek igényeit igyekszenek maximálisan kielégíteni, hanem a gyerekeket megcélzó termékvonal ízkarakterisztikáját is az aprócska ínyencpalánták ízlésére szabták. Nem utolsósorban a teljes termékpaletta gluténmentes, így az arra érzékenyek is gond nélkül élvezhetik a csúcsminőséget és a rabul ejtő aromavilágot.
Nemcsak a szakértelmük a garancia
A Simón Coll elhivatott az innováció és a magas minőség iránt. Gyárukban ötvözik a tradicionális szakértelmet a legmodernebb termelési technológiákkal, annak érdekében hogy egyre gondosabban kimunkált, széles választékban elérhető és jövőbemutató termékportfoliót hozzanak létre. A cég BRC és ISO 9001 tanúsítványal is rendelkezik.
A csokoládé a szenvedélyük
Sorini

1915-ben Olaszországban, Castelleone-ben Dr. Fausto Sorini, egy gyógyszerész, alkotta meg az első Sorini édességeket. A vállalat modern technológiát és a tudást halmozott fel közel száz éves története alatt. A cég megtartotta alapítója értékeit és továbbra is sikeres politikának tekinti a " minőséget a legjobb áron" nézetet. Kiváló minőségű– elsősorban mogyorós– csokoládé golyók sokféle ízben és formában.
Storz

Ötletek ihlette csokoládé. Eltekintve a klasszikus szezonális alkalmaktól, mint a Karácsony és a Húsvét, kínálatukban megtalálhatók különböző témák, mint Halloween, Új Év, Farsang, Valentin Nap. A német vállalat egy prémium csokoládégyártó, gazdag tradíciójú cég amelynek székhelye Tuttlingenben van. A legújabb csokoládégyártó technológiával felszerelt üzemünkben kiemelkedő higiéniai és minőségi feltételek mellett készítik finomságaikat.
Ovidias