0 termék
0 Ft értékben
Márkáink
Amatller

A céget a 18. században Gabriel Amatller hozta létre egy kis kézműves csokoládégyár
formájában, Barcelonában. A vállalkozást később gyermekei vitték tovább, majd a Simon
Coll leányvállalata lett. Termékei kifejezetten a felnőtt célcsoportnak szóló táblás, illetve
fémdobozos prémium minőségű édességek, gondosan válogatott alapanyagokból, melyeknek
különlegesen elegáns megjelenést kölcsönöznek a reneszánsz motívumok és képek.
Argenta

A történelem viharain felülkerekedve és újjászületve immáron több mint 80 éve varázsolja el termékeivel a csokoládé szerelmeseit az egykori keletnémet édességipari gyártó. Egész évben elérhető finomságaik és mesés karácsonyi kollekciójuk tradicionális helyi receptúrák alapján készülnek, gyerekek és felnőttek szívét is könnyedén meghódítják.
Balance

Mr. Klingele cukormentes csokoládéi saját konyhájában születtek meg 1995-ben. A kis helyi üzletekbe saját biciklijén vitte árukat hihetetlenül gyorsan elkapkodták. A gyors fejlődés következtében 2004 óta a gyár Belgiumban, Ghentben található és cukormentes csokoládéit több, mint 45 országba exportálja szerte a világon. A gyártásban cég számára a legfontosabb tényező a minőség és a fogyasztók elégedettsége! A belga cég filozófiája a következő: „Klingele csokoládé, ahol a jó ízek és a jó egészség találkozik.”
Baratti&Milano

A legenda szerint a Baratti & Milano találta fel a híres Creminót és tökéletesítette a Gianduiottót. A Baratti & Milano tökéletes csokoládéja elolvad a szádban, és tiszta utóízt hagy maga után.

Alapítói, Ferdinando Baratti és Edoardo Milano 1858-ban Torinóban (Torino) cukrászdát nyitottak. A két vállalkozó kedvű fiatalember az ipari forradalom idején költözött Torinóba, a szerencsét keresve. Hölgyeket jegyeztek el, akik jelentős hozományt hoztak nekik és támogatták munkájukat. Ferdinandónak és Edoardónak együtt sikerült rövid időn belül a Savoyai királyi család csokoládékészítőjeként megalapozniuk magukat.

A Baratti & Milano vállalat 160 éves fennállásának mérföldkövét lépte át. Kevés más vállalathoz hasonlóan mindvégig fennmaradt, túlélt két nagy háborút, és gyakran a történelem főszereplője, a divatot és a szokásokat világszerte inspirálva.

A mai napig nagy gondot fordítanak a kakaó kiválasztására és ellenőrzésére, közvetlenül együttműködve a termesztő és betakarító országok gazdáival: Ecuadorban és Ghánában, és egyike az egyetlen olyan vállalatoknak, amelyek saját kakaómasszát és -vajat állítanak elő, és a legjobb alapanyagokat a legjobb olaszországi gazdáktól szerzik be. A Baratti & Milano kizárólag a legjobb nyersanyagokat és eljárásokat felhasználva készíti a legtökéletesebb édességeket, amelyek egy királyhoz illenek.
Barkley's

A prémium cukorkák holland nagymestere egy fiatal és dinamikus vállalkozás, amely friss újhullámos márkákat karol fel és visz versenyre a szektor már évtizedek vagy akár évszázadok óta bevezetett jól ismert brand-jeinek kihívójaként. Cukorral vagy anélkül, organikus verzióban, vagy ahogy a fogyasztó kívánja, az aktuális piaci trendeknek megfelelően.
Cachet

A Kim’s Chocolates eredeti, meglepő és csodálatra méltó termékeket gyárt, miközben a nemzetközi csokoládé gourmand-ok legmagasabb igényeit is kielégíti. Mindezt olyan módon teszi, hogy tevékenysége a lehető legkisebb mértékben károsítsa a környezetet, ugyanakkor támogatja a nyersanyagtermelésben dolgozó családokat és a legszigorúbb minőségi előírásoknak is eleget tesz.
A csokoládéipar világszerte emberek millióinak életére van hatással. Sajnálatos módon, néhány kakaótermelő országban dúl a szegénység, fejletlen az infrastruktúra és mindennaposak a visszaélések, amelyek alól a gyermek-rabszolgaság sem kivétel. A Kim’s Chocolates fáradhatatlanul dolgozik azon, az érintett családok életminőségét javítsa.
Mindent megtesznek azért, hogy a nyersanyagfelhasználást optimalizálják és védjék a helyi környezetet. A társadalmi felelősségvállalás értelmében tevékenységük során szigorúan ügyelnek arra, hogy a helyi szabályozásoknak és törvényeknek maximálisan megfeleljenek.
Café-Tasse

1989-ben született meg a Café Tasse alapkoncepciója, a kávék kísérőjeként azóta már emblematikussá vált apró csokoládékocka, az ikonikus belga Neapolitan ötletéből. A családi vállalkozás az elmúlt három évtizedben a belga csokoládé világszerte elismert nagykövetévé lépett elő, több mint negyven országban érhetők el minőségi alapanyagokból készülő, szemet gyönyörködtető termékeik, melyek folyamatosan fejlődő és bővülő kínálattal csábítják el a fogyasztókat. Számos ízben elérhető forró csokoládé poraik a hideg napokra nyújtanak azonnali és könnyű megoldást szívünk felmelegítésére és érzékeink kifinomult kényeztetésére.
Caffarel

A Caffarel csokoládégyártó céget Pier Paul Caffarel alapította 1826-ban, Torinóban. 1852-ben egy új, hajót formáló, termékkel jelentkeztek, melyben a kakaó egy részét a régió jellegzetes piedmonti mogyorójával helyettesítették: megjelent az azóta gyártó védjegyeként számon tartott, krémes-, bársonyos, Gianduiotto. Majd 1865-ben megjelent a termékeken a Torinói karnevál maszkos figurája, itt nyerte el a termék a Gianduia 1865 nevet. Majd, megalkották, az azóta szintén védjeggyé vált Nocciolotto-t, melyek íncsiklandó kis kockák, egész mogyorószemekkel. A termék portfólió azóta rengeteg elemmel bővült, azonban ez a két termék ikonná nőtte ki magát a csokoládék között.
Carstens

Ha az autók között a Rolls-Royce az ász, akkor a marcipánok tekintetében minden kétséget kizáróan a lübecki fajta. A földrajzi eredetvédettséget is élvező luxusédesség a németek perfekcionizmusának és minőség iránti elkötelezettségének köszönheti világhírét. A Schluckwerder csoport tagjaként a Carstens ezt a prémium kategóriát hozza el a mandula alapú csemege szerelmeseinek.
Emoti

Az EMOTI-ban az egész csapat teljes mértékben elkötelezte magát a lehető legmagasabb minőségű csokoládétermékek bemutatásában. Cégünk a családi vállalkozás hosszú hagyományaiból, valamint a legmodernebb technológiákból és innovációkból származik. Célunk, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást és a legjobb belga csokoládét kínáljuk a piacon. Attól a pillanattól kezdve, hogy megrendelte a csokoládé dobozát az asztalon, szeretné, ha tökéletes ügyfélélményt szeretne. A márka büszke arra, hogy a belga csokoládé legjobb hagyományainak nyomában jár, és örömmel fogadja el a portfóliónk valamennyi termékének legmagasabb minőségi követelményeinek való megfelelést. Az EMOTI már több mint 15 éve a világ minden tájáról érkező piacokhoz hozza a magas színvonalú csokoládétermékeket egyre növekvő szenvedéllyel. A lehető legjobb termékek elhozatala során feltétlenül figyelünk a részletekre. Nem számít, ha a csokoládét saját magunknak vagy valaki másnak vásárolja meg. Megértjük, hogy mindenképpen csak az első osztályú minőséget követeljük meg, és nem kell kevesebbet ajánlani.

Farmhouse Biscuits

A Farmhouse Biscuits egy 1962-ben alapított brit családi vállalkozás, melynek fő profilja a prémium kekszek és sütemények gyártása. Több, mint 1100 egyedi recept alapján dolgoznak, melyek között cukor- és gluténmentes termékek is helyet kapnak. Nagy hangsúlyt fektetnek a színvonalas, igényes és egyedi csomagolásra is.
Feletti

Feletti 1882-től része az piemonti csokoládé hagyományoknak. 2012-ben a márka egyesült a Sorini céggel. Az olaszországi Feletti cég termelési alapja a hagyományos kézműves-alapú módszerek, kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokból és gondosan figyelve a részletekre: a kakaóbabtól ... a csokoládéig!  Kiváló minőségű– elsősorban mogyorós– csokoládé golyók sokféle ízben és formában.
Grandma Wild's

Családi vállalkozásunk, most a negyedik generációjában, folytatja a kekszek sütésének hagyományát. Ugyanazok a receptek, amiket Annie nagyanyám készített
több mint 100 évvel ezelőtt.
ICKX

A Chocolaterie Ickx a csokoládé szerelmeseinek és motivált szakembereinek nagy családja. Együtt felelősek vagyunk azért, hogy folyamatosan frissítsük a kézműves pralinék és más csokoládétermékek széles körű gyűjteményét. A minőség, a kreativitás és az innováció az eredeti értékek fejlesztésének alapvető értékei. A legmodernebb technikákat használjuk, de mindig szem előtt tartjuk a kézműves hagyományokat. Termékeink kifejezetten a különböző évszakok (őszi, tavaszi), ünnepnapok (karácsony) és egyéb ünnepi rendezvények (Valentin, Húsvét) számára lettek kifejlesztve.
Jelly Bean Factory

Peter és Richard Cullen (apa és fia) 1998-ban Írországban azzal céllal alapították meg a mára már világhíressé vált Jelly Bean Factoryt, hogy édes kis zselébabjaikkal mosolyt csaljanak a fogyasztók arcára. Büszkék arra, hogy a bolygó leglédúsabb és legzamatosabb zselébabjaival látják el a nagyközönséget. A 36 szédítően aromás ízvariánsban elérhető babocskák mindegyikének belseje valódi gyümölcslevet rejt. Az ízpaletta teljes skálájának gondos megalkotásakor arra törekedtek, hogy a dublini gyártósorokról naponta leguruló 12 millió darab zselébab mindegyike valódi ínyenc ízélményt eredményezzen.
Imádják a munkájukat és örömmel osztják meg annak gyümölcsét másokkal. Ennek okán folyamatosan újabb és újabb ötletekkel rukkolnak elő a klassz kis babocskák tálalásához a tasakok, papírdobozok hengerdobozok erdejéből bögrék és szezonális díszcsomagolások garmadáján vezet az út egészen az otthonunk díszeként is funkcionáló adagológépekig minden különböző ízlésnek és alkalomnak megfelelően.
A Jelly Bean zselébabok garantáltan nem tartalmaznak semmiféle allergén összetevőt, így nyugodt szívvel fogyaszthatják a különböző allergiáktól szenvedők.
Le Preziose

A Le Preziose gyümölcszselék Lamezia Terme délolasz városkában készülnek Calabria megyében, ami az olasz csizma „orrában” helyezkedik el. A gyártás során felhasznált citrusféléket  (narancs, citrom, bergamott) helyben termesztik. A bergamott meglehetősen szokatlan választás, legtöbben az early grey tea citrusos ízvilágából ismerhetik jellegzetes aromáját. Meglepően kellemes, üde, frissítő hatású, harmonikus különlegesség. A dombornyomott , aranyfeliratos díszdobozban a zselécukorkák egyenként vannak csomagolva, megőrizve a friss gyümölcsös aromákat.
Long Chips

A Long Chips burgonyapelyheket 2013 óta gyártja a lett anyavállalat. 1986 óta készítenek nagy gyakorlattal és hagyományos receptekkel chipset az ország első ilyen gyárában. Eredetileg 2 féle ízben készültek, jelenleg már 13 féle ízt gyártanak, de azóta is csak 10 másodpercig sütik a termékeiket.
Ez az egyedi, innovatív forma meghódította már sok európai ország piacát, most 7 féle ízzel mutatkozik be Magyarországon. Színes, látványos csomagolás, ami vonzza a fogyasztók tekintetét. Helytakarékos kartonok polcra és egymásra helyezhető látványos másodlagos kihelyezésekhez. Új forma, innovatív, felejthetetlen ízek minden korosztály számára!
Marchoc

A Gialousis I. LTD. egy görög vállalkozás, mely elsősorban a prémium minőségű forró illetve hideg italporok szakértője. Igen széles és színes termékválasztékukból az ízesített Marchoc forrócsokoládé porokat hoztuk el a magyar piacra. Kereskedők, kávézók és éttermek számára is tökéletes választás az aktuális piaci trendeknek megfelelő gazdag ízpaletta révén és a szigorú minőségbiztosítási rendszer nyújtotta garanciák miatt.
Mathez

A nagy múltra visszatekintő Mathez a francia trüffelek egyik jeles gyártója. Kezdetben
leginkább a termék minőségére adott a cég, de fokozatosan kezdtek egyre nagyobb
hangsúlyt fektetni a csomagolásra is. A trüffel név, azon túl, hogy utal a szarvasgombára,
amelynek formájára ez csoki emlékeztet, a töltelékre is vonatkozik. Ez alapesetben nem
más, mint a ganache krém, azaz étcsokoládé és tejszín elegye, amelyhez gyakran vajat is
adnak.
Merba

A Merba egy máig családi kézben lévő vállalkozás Hollandiában, mely 200 alkalmazottjával és ultra modern technológiájával piacvezető a maga terültén. Korszerű gyártósor, robotizált technológia, beépített számítógép vezérelte gyártás teszi lehetővé, hogy minden igényt kielégítsenek közel 100 éve a keksz piacon. Portfóliójukban szerepel klasszikus keksz család, Cookies kekszek és egy egészséges snack vonal is. Mindháromra jellemző, hogy kizárólag első osztályú alapanyagok felhasználásával készülhetnek.
Noble

2000-ben a cég, mint a Jules Destrooper leányvállalat jött létre, mikor 25 év kekszgyártás után a csokoládégyártás irányába fordultak. Ebben az évben készítették el az első krémes töltelékkel készített csokipoharakat, a világ legjobbjai között lévő belga csokoládéból. 2004-ben kapta meg a cég a Noble nevet, azóta a csokoládépoharak sora bővült, a választékban megtalálhatóak a csokoládétojások, csokis falatok, és a csokoládészeletek is
Oliva

A cég 1924-ben indult Piemont-ból. A kezdeti kis családi műhelyt 1940-ben kibővítették, és a termékválasztékot is bővítették az ősi családi recepteket tiszteletben tartva. A vállalat története azóta is szorosan kapcsolódik a család történetéhez:
immár harmadik generációját képviseli Giuseppe Oliva, az alapító unokája. A vállalat nem tervezi megváltoztatni célját, vagyis az üzlet folytatását az "Oliva" családi márkát nemcsak Olaszországban, hanem az egész világon megtalálhatjuk. Minden édességet mesterséges adalékanyagok, tartósítószerek, hidrogénezett növényi zsírok (kakaóvajon kívüli) és állati zsírok felhasználása nélkül állítanak elő.
Minden alapanyag kiválasztott és biztos beszállítóktól származik, akik konkrét garanciákat vállalnak a minőségére és biztonságára. Minden mogyoró alapú termékükben csak a „Tonda Gentile delle Langhe” fajta mogyorót használják. Így a teljes gyártási folyamat nyomon követhető egészen az alapanyagtól.
Simón Coll

Az 1840-es alapítás óta hat generáció járult hozzá a Simón Coll sikertörténetéhez. Az elmúlt közel 180 évben a Coll család tagjainak család csokoládé iránti szeretete volt a mozgatórugója a cég fejlődésének. Mindvégig hűek maradtak a gyökereikhez, és az alapító szenvedélyéhez, aki a történetet a Barcelona melletti Sant Sadurni d’Anoiában kezdte el.
A Simón Coll csokoládék különlegességét egyedi, összetéveszthetetlen ízviláguk adja, mely a kakaóbabtól a tábláig terjedő teljes termelési folyamatra jellemző szakértő kezek gondoskodásának, a saját receptúrának, a generációról generációra öröklődő hagyományőrzésnek és a közel két évszázados tapasztalatnak köszönhető. Nemcsak a kifinomult igényekkel rendelkező felnőttek igényeit igyekszenek maximálisan kielégíteni, hanem a gyerekeket megcélzó termékvonal ízkarakterisztikáját is az aprócska ínyencpalánták ízlésére szabták. Nem utolsósorban a teljes termékpaletta gluténmentes, így az arra érzékenyek is gond nélkül élvezhetik a csúcsminőséget és a rabul ejtő aromavilágot.
Nemcsak a szakértelmük a garancia
A Simón Coll elhivatott az innováció és a magas minőség iránt. Gyárukban ötvözik a tradicionális szakértelmet a legmodernebb termelési technológiákkal, annak érdekében hogy egyre gondosabban kimunkált, széles választékban elérhető és jövőbemutató termékportfoliót hozzanak létre. A cég BRC és ISO 9001 tanúsítványal is rendelkezik.
A csokoládé a szenvedélyük
Sorini

1915-ben Olaszországban, Castelleone-ben Dr. Fausto Sorini, egy gyógyszerész, alkotta meg az első Sorini édességeket. A vállalat modern technológiát és a tudást halmozott fel közel száz éves története alatt. A cég megtartotta alapítója értékeit és továbbra is sikeres politikának tekinti a " minőséget a legjobb áron" nézetet. Kiváló minőségű– elsősorban mogyorós– csokoládé golyók sokféle ízben és formában.
Storz

Ötletek ihlette csokoládé. Eltekintve a klasszikus szezonális alkalmaktól, mint a Karácsony és a Húsvét, kínálatukban megtalálhatók különböző témák, mint Halloween, Új Év, Farsang, Valentin Nap. A német vállalat egy prémium csokoládégyártó, gazdag tradíciójú cég amelynek székhelye Tuttlingenben van. A legújabb csokoládégyártó technológiával felszerelt üzemünkben kiemelkedő higiéniai és minőségi feltételek mellett készítik finomságaikat.
Walkers

1983-ban Harry Walker álma,hogy csokoládé üzlete legyen, valóra vált. Megnyitotta boltját Burlington, Ontario-ban.A helyiség eleje boltként üzemelt, míg hátuljában frissen készítették a csokoládékat és cukorkákat. Mikor a kereslet egyre jobban növekedett az ínycsiklandó csokijaiért, feleségével egy nagyobb gyárba költöztették eddigi kiskereskedésüket. Eközben egy nagyobb boltot nyitottak Burlingtonban, majd később még két másikat Hamiltonban. A másodikgenerációs Jennifer és David arra törekszenek, hogy folytassák a családi hagyományokat, mely azt jelenti, hogy olyan különleges, kézzel készített remek ízű csokoládét gyártanak, melyeknek köszönhetően annyian megszerették a Walker’s Chocolate-ot. A Walker család elkötelezett amellett, hogy folytassa a családi tradicionális ízeket és eközben fejlessze termékeit, csomagolását és részt vegyen a közösségi médiában. Mentolos csokoládé és a még más ötven különböző ízben elérhető csokijuk mellett egyre több újdonságot kínálnak Walker’s-ék, amik közül kedvére válogathat a vevő, mint például a szájbanolvadós chilis csoki vagy a tengeri sós karamellás ínyencség. A csábító csokoládé és frissen sült kekszek illata felejthetetlen élménnyé teszi a Walker’s gyárba tett látogatást. Minden nap hat különböző ízű csokidarabos keksz kerül kisütésre. Mindig számíthatsz a Walker’s friss, természetes és nagy gonddal előállított termékeire, melyeket Kanadában gyártanak. A terület legnagyobb öntött csokoládé újdonságaival rendelkező cégnél – itt mindent megtalálsz az iphonetól a lego építőkockákon és sörös üvegeken át a pizzáig – könnyű dolgod van az ajándékozással. Személyre szabott kéréseket is teljesítenek, hiszen több felirat készítő céggel is együttműködnek, így teheted még egyedibbé az ajándékodat.
Kastner

VF
Basilur tea

VS
Heidel

VK
Ovidias

Mr Check

WI